Over HockeyMonkeys

HockeyMonkeys is een hockeyschool opgericht door Laurens de Kok. Als speler en trainer is hij al vele jaren actief op H.C. Pijnacker en speelt hij sinds 2018 in Den Haag bij het eerste team van Groen-Geel. Vanuit mijn passie voor en plezier in hockey, training geven en sporten in het algemeen is hij in 2019 HockeyMonkeys gestart.

 

Bij HockeyMonkeys bieden we spelers die geen genoeg kunnen krijgen van het spel de kans om zich extra te ontwikkelen. Ons doel hierbij is niet het opleiden van nieuwe internationals, maar spelers de mogelijkheid bieden om met plezier en uitdaging hun sport te beoefen.

 

De trainers die actief zijn bij HockeyMonkeys zijn echte hockey fanatiekelingen. Ze kunnen niet genoeg krijgen van het spel en zijn naast HockeyMonkey trainer ook op andere vlakken actief in de hockeywereld. Bijvoorbeeld als trainer, coach of opleider bij hun vereniging. Enthousiasme, sociale vaardigheden, vakkennis en passie voor hockey zien wij als de belangrijkste eigenschappen voor een HockeyMonkeys trainer.