Over HockeyMonkeys

HockeyMonkeys is een hockeyschool opgericht door Laurens de Kok. Als speler in het eerste en Hoofdtrainer van de JongsteJeugd is hij al vele jaren actief op H.C. Pijnacker. Daarnaast is hij ook actief als trainer en coach in de topjeugd van hdm in Den Haag. Vanuit zijn passie voor en plezier in hockey, training geven en sporten in het algemeen is hij in 2019 HockeyMonkeys gestart.

 

Bij HockeyMonkeys bieden we spelers die geen genoeg kunnen krijgen van het spel de kans om zich extra te ontwikkelen. Ons doel hierbij is niet het opleiden van nieuwe internationals, maar spelers de mogelijkheid bieden om met plezier en uitdaging te groeien in hockey.

 

De trainers die actief zijn bij HockeyMonkeys zijn echte hockey fanatiekelingen. Ze kunnen niet genoeg krijgen van het spel en zijn naast HockeyMonkeys trainer ook op andere vlakken actief in de hockeywereld. Bijvoorbeeld als trainer, coach of vrijwilliger bij hun vereniging. Enthousiasme, sociale vaardigheden, vakkennis en passie voor hockey zijn kenmerkende eigenschappen voor een HockeyMonkeys trainer.